ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Ηλείας

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Ηλείας & Ανταρσία στο Δήμο Πύργου

Για την αποκατάσταση της αλήθειας

Την περασμένη Πέμπτη 26/4 ακούσαμε στην εκπομπή της ΟΡΤ Ενδείξεις -Αποδείξεις για την επικείμενη παρουσία και ομιλία του υποψήφιου βουλευτή και επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ κ. Καζάκου στην παρουσίαση βιβλίου του υποψήφιου βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Αβραμόπουλου. Η είδηση επαναλήφθηκε την Κυριακή 29/4 στην εφ. ΠΑΤΡΙΣ στη σελ. 3, χωρίς να διαψευσθεί.

Ο κ. Καζάκος στην εκ των υστέρων δήλωση του κάνει λόγο για ένα εκ παραδρομής δημοσίευμα , το όποιο όπως ισχυρίζεται μας έδωσε λαβή.

Θα περιμέναμε από τον κ. Καζάκο κι από τον κάθε έντιμο κομμουνιστή, αντί να επιτίθεται στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το εκ παραδρομής ατόπημα άλλων, να απαιτήσει από την εφημερίδα που δημοσίευσε την αβάσιμη είδηση να επανορθώσει και να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Επειδή η πολιτική μας τοποθέτηση δεν επιβάλει πιστοποιητικό φρονημάτων στις κοινωνικές μας συναναστροφές, μέλος της ΑΝΤΑΣΡΥΑ σε ιδιωτική συζήτηση με σύντροφο  φιλικά προσκείμενο στο ΚΚΕ εξέφρασε την άποψη πως η τοπική οργάνωση θα έπρεπε να προφυλάξει τον υποψήφιο βουλευτή από ένα τέτοιο ατόπημα, σε περίπτωση που αυτός δεν γνώριζε πως επρόκειτο να παρευρεθεί και να μιλήσει σε πολιτιστική –έστω- εκδήλωση υποψήφιου βουλευτή του ΛΑΟΣ, (σημειώνεται ότι η υποψηφιότητα του υποψ. του ΛΑΟΣ  είναι επίσημα γνωστή από τις 20/4 , και ανεπίσημα τουλάχιστον από εξάμηνο).

Η όλη συζήτηση έγινε στο πλαίσιο της αλληλεγγύης των αριστερών δυνάμεων, στη δύναμη της οποίας η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πιστεύει ακράδαντα.

Κατόπιν των ανωτέρω, αντιλαμβάνεται κανείς την έκπληξή μας διαβάζοντας στον χτεσινό τύπο τη δήλωση του κου Καζάκου, με την οποία επιτίθεται στη ΑΝΤΑΡΣΥΑ για δήθεν συκοφαντική εκστρατεία σε όλη της Ελλάδα!!! εναντίον του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας και των αγώνων του!!!

Εάν ο κ. Καζάκος αισθάνθηκε ότι συκοφαντήθηκε κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής συζήτησης είναι θέμα δικό του (άλλωστε η απάντηση δεν έχει  σχέση  μ’ εμάς, αλλά με προβλήματα στο ΚΚΕ). Άλλο όμως σε μια συζήτηση και άλλο σε όλη την Ελλάδα. Εμείς πρώτοι δηλώνουμε πως ένας αγωνιστής αξίζει όσο χιλιάδες βολεμένοι πολίτες, αλλά και η υπερβολή έχει τα όριά της! Είμαστε βέβαιοι πως εάν ρωτηθεί ο εν λόγω σύντροφος από το ΚΚΕ θα επιβεβαιώσει τα παραπάνω ως ευγενής άνθρωπος, καθότι ευγενείς ανθρώπους μπορεί κανείς να βρει και έξω από τον χώρο του Καρατζαφέρη.

Αντιλαμβανόμαστε -αν και δεν συμμεριζόμαστε- την άποψη που θέλει τα κόμματα να τα έχουν καλά με τον αστικό τύπο εν όψει εκλογών, αυτός όμως δεν είναι λόγος να σπεκουλάρουν σε βάρος των άλλων αριστερών δυνάμεων.

Τελειώνοντας, θεωρούμε ανάξιο ακόμα και λόγου να αναφερθούμε στο «αριστερόμετρο» που θαρρεί πως κατέχει το ΚΚΕ, με το οποίο εκδίδει πιστοποιητικά κομμουνιστικής καθαρότητας.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ παλεύει για ένα αγωνιστικό μέτωπο μέσα στο λαό, στο δρόμο της αντικαπιταλιστικής ανατροπής, και εκεί εστιάζονται οι αγώνες της. Σ’ αυτό το μέτωπο θα συμπορευθούν αργά η γρήγορα οι δυνάμεις της Αριστεράς και το ΚΚΕ.

Τα απαιτεί ο Λαός , το απαιτεί η ίδια η διάρκεια και το βάθος της κρίσης, και η πολιτική που ακολουθεί το μαύρο μέτωπο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΕΕ-ΔΝΤ και ακροδεξιά κα νεοναζιστικά δεκανίκια τους.

 

ΠΥΡΓΟΣ 3-5-2012
ΑΝΤΑΡΣΥΑ  Ν. ΗΛΕΙΑΣ

Advertisements

Single Post Navigation

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: